GALERIE FOTO Poftiţi la târgul cu bunătăţi! Produsele ecologice se găsesc la Orizont până duminică

GALERIE FOTO Poftiţi la târgul cu bunătăţi! Produsele ecologice se găsesc la Orizont până duminică

Călăraşenii s-au înghesuit la bucate tradiţionale

Deşi suntem în postul Crăciunului, călărăşenii sunt invitaţi la o masă îmbelşugată cu carne. Vineri s-a deschis la Orizont un târg cu produse tradiţionale româneşti. Zeci de producători din toată ţara au expus bunătăţi care de care mai apetisante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cârnaţi vânătoreşti şi de porc, pastramă, tobă, lebăr, muşchi împănat şi afumat, alături de brânză de burduf în coajă  de brad, caşcaval şi telemea din Mărginimea Sibiului, toate le-au făcut cu ochiul clienţilor. Oamenii s-au înghesuit să cumpere, deşi preţurile porneau de 25 de lei un kilogram de brânză şi ajungeau până la 45 de lei muşchiuleţul cu mirodenii. O masă aşa de îndestulată nu putea fi stropită decât cu palincă din Ardeal, veche de trei ani, care se vindea cu 50 de lei litrul.


FOTOGRAFII CU MARFĂ PE ALESE

Comercianţii, veniţi din Maramureş, Câmpulung Muscel şi Sibiu, grăbiţi să-şi servească foarte repede clienţii, dădeau asigurări că toată marfa este preparată ecologic, având la bază cele mai bune ingrediente. Târgul cu produse bio este deschis până duminică, tarabele fiind instalate pe aleea din faţa cinematografului Orizont. Cei care ţin la siluetă şi nu doresc să cumpere mâncare, îşi pot alege o haină sau o căciulă de la producătorii de blănuri, cu preţuri care pornesc de la 400 de lei şi se opresc la... 2.500 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările