Furturile şi infracţiunile comise cu violenţă, în scădere la Lehliu Gară. Cele mai multe ilegalităţi, constatate în trafic

Furturile şi infracţiunile comise cu violenţă, în scădere la Lehliu Gară. Cele mai multe ilegalităţi, constatate în trafic

Cele mai multe nereguli, depistate în trafic FOTO Adevărul

Infracţionalitatea sesizată la nivelul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt, în primele 9 luni ale anului 2017 a înregistrat o scădere cu 122 infracţiuni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, reprezentând 25,46%.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Totodată, spun poliţiştii, s-au înregistrat scăderi la infracţiunile de furt din locuinţă (-9), furt din curţi anexe şi gospodării ( -13), alte infracţiuni de furt (-21), loviri sau alte violenţe (-35) şi  violare de domiciliu (-9).  Faţă de persoanele care au săvârşit fapte de natură penală au fost luate  23 de măsuri preventive.
 
Poliţiştii acţionează permanent pentru salvarea de vieţi şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, astfel că au depistat 64 persoane care au condus autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge sau fără a deţine permis de conducere.
 
Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 63 de permise de conducere şi au aplicat 1.663 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 500.000 lei.  
 
Vă recomandăm şi:

 

citeste totul despre: