Funcţionarii publici de pe malul Borcei, locul III la competiţia de bune practici în administraţia locală

Funcţionarii publici de pe malul Borcei, locul III la competiţia de bune practici în administraţia locală

Primăria Municipiului Călăraşi a fost premiată la Conferinţa internaţională Inovaţie şi calitate în sectorul public editia a XII-a – 2019, organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (A.N.F.P.), în perioada 17-18 octombrie 2019.

 
 Sub deviza ”Promovăm performanţa, punem în valoare oamenii din serviciul public” au fost premiate cele mai bune exemple înscrise în competiţia celor mai bune practici în administraţia publică din România.
 
Primăria Municipiului Călăraşi cu proiectul “Integritate prin proceduri, instruire şi prevenire - IPIP”, Cod SIPOCA 442/Cod MySMIS2014 118774, cofinanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, a obţinut locul III, la pilonul etică, parte a culturii organizaţionale.
 
Ceilalţi premiaţi la acest pilon au fost:
 
Locul I – Primăria Municipiului Cluj-Napoca – Bugetare participativă la Cluj-Napoca;
Locul II – Primăria Municipiului Iaşi – Iaşi vibrează civic;
Menţiune – Consiliul Judeţean Călăraşi – Înfiinţarea Grupului de Acţiune privind Prevenirea şi Combaterea Corupţiei (G.A.P.C.C.) ca mecanism de cooperare cu societatea civilă în materie de etică, integritate, anticorupţie.
 
“Este un loc onorant pentru Municipiul Călăraşi şi cetăţenii săi. Este confirmată munca şi seriozitatea din ultimii ani desfăşurată la nivelul intern al Primăriei şi al serviciilor publice locale în vederea realizării unei culturi organizaţionale, bazată pe etică, integritate, profesionalism şi transparenţă faţă de beneficiarii serviciilor publice locale. Mai este de lucru în acest sens, dar premiul vine să încurajeze eforturile desfăşurate până în prezent. Respect şi felicitări tuturor colegilor din cadrul Primăriei şi serviciilor publice locale.”, a declarat Nelu Dobre, consilier de etică şi responsabil implementare strategie pentru integritate în cadrul Primăriei Muncipiului Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: