„Frumuseţea şcolii prin suflet de copil“, un proiect educaţional, derulat la Colegiul Naţional Barbu Ştirbei

„Frumuseţea şcolii prin suflet de copil“, un proiect educaţional, derulat la Colegiul Naţional Barbu Ştirbei

Activitatea s-a desfăşurat la Colegiul Naţional Barbu Ştirbei din Călăraşi FOTO Prof.Mariana Oprea

Zeci de adolescenţi au participat ieri, între orele 11.30-15 .00 la Colegiul Naţional Barbu Ştirbei din Călăraşi la activităţi artistice şi sportive dedicate Zilei Copilului, în cadrul proiectului educaţional ,,Frumuseţea şcolii prin suflet de copil".

Conform prof. Mariana Oprea, coordonatorul manifestării, la activitate au participat 10 elevi voluntari de la clasa a IX a A ai Colegiului Naţional Barbu Ştirbei -diriginte prof. Iscru Gabriela  şi 15  elevi din medii defavorizate /copii cu CES aparţinând minorităţilor  de la şcolile din municipiul Călăraşi.

Activitatea a fost sponsorizată de ONG-ul,, Un Călăraşi mai bun", Partida Romilor,  şi s-a realizat prin implicarea, atât a acestor organizaţii, cât şi  a Prefecturii Călăraşi.

Proiectul educaţional a fost realizat şi coordonat de profesorul consilier al Colegiului Naţional Barbu Ştirbei, Mariana Oprea, în parteneriat cu Prefectura Călăraşi, Colegiul Economic, prin profesor Stanciu Dinu Elena şi Barbu Lucica.
 
*Ceea ce m-a impresionat a fost emoţia trăită de aceşti copii care s-au bucurat de atenţia noastră şi a adolescenţilor. ....Azi,-emoţie care ar trebui simţită zi de zi, dacă fiecare dintre noi  ne-am opri o clipă şi am acorda atenţie nevoilor lor.
Sunt copii minunati cu sufletul pur care azi au fost primiţi la şcoală ca intr-o familie: cu multă iubire şi dăruire, urmărindu-se în fiecare clipă dezvoltarea motivaţiei pentru învăţare şi a succesului în viaţă", a explicat prof. Mariana Oprea.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările