Fraude economice. 136 de percheziţii, efectuate de poliţişti la suspecţi de evaziune

Fraude economice. 136 de percheziţii, efectuate de poliţişti la suspecţi de evaziune

Poliţia a efectuat sute de percheziţii la suspecţi de fraude economice FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 136 de percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii în valoare de peste 3.300.000 de lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni economice.

 
În perioada 14 - 20 iulie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 136 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 20 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice.
 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 101 persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind luate măsuri preventive faţă de 10 dintre acestea (2 persoane reţinute şi 8 sub control judiciar).
 
De asemenea, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală de peste 3.300.000 de lei, dintre care aproape 450.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.700.000 de lei. Poliţiştii au confiscat peste 200.000 de ţigarete, 6 kilograme de tutun şi peste 141 de litri de alcool.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: