FOTO Blindat cu arme letale şi muniţie. Un tânăr din Lehliu-Gară a fost reţinut, după ce în locuinţa sa a fost găsit un adevărat arsenal

FOTO Blindat cu arme letale şi muniţie. Un tânăr din Lehliu-Gară a fost reţinut, după ce în locuinţa sa a fost găsit un adevărat arsenal

Arma a fost găsită la locuinţa unui tânăr Foto:IPJ Călăraşi

Două arme letale şi peste o sută de cartuşe deţinute ilegal au fost confiscate de poliţiştii călărăşeni în urma a patru percheziţii. Oamenii legii l-au reţinut pe tânărul din Lehliu care avea acasă un adevărat arsenal.

Ştiri pe aceeaşi temă


Descinderile au avut loc pe 12 iunie pe raza oraşului Lehliu-Gară şi în localităţile limitrofe. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Călăraşi, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au descins la locuinţele a 4 persoane, bănuite de deţinerea ilegală de arme şi muniţii.

Într-una dintre casele percheziţionate, oamenii legii au descoperit un cartuş de vânătoare, deţinut ilegal de un tânăr, în vârsta de 19 ani, din Lehliu-Gară, fost posesor al unui permis de armă, căruia i-a fost anulat dreptul de deţinere, port şi folosire arme letale din data de 11 iulie 2012.

 Avea dreptul de deţinere suspendat

Din alte 2 locaţii, poliţiştii au ridicat o armă lungă neletală, modificată pentru a se putea executa tragere cu muniţie letală, calibrul 5,6 mm, o armă lungă confecţionată artizanal, cu două ţevi, calibrul 12 mm şi 110 cartuşe letale şi de vânătoare.

În urma verificărilor s-a stabilit că armele şi muniţia erau deţinute ilegal de către Alin C., de 25 ani, din Lehliu-Gară, care din data de 20 noiembrie 2012 avea suspendat dreptul de deţinere, port şi folosire arme letale.

Tânărul a fost reţinut ieri, 18 iunie, pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept. Alin C. va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunerea de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi:

Arme ilegale, găsite într-o locuinţă din Călăraşi

Scandal cu împuşcături la Belciugatele după distrugerea unor afişe electorale

FOTO VIDEO Împuşcături în miezul nopţii, la Târgovişte. S-au tras 20 de focuri asupra unor maşini de lux

Împuşcături în plină zi la metroul din Moscova: victima a fost atacată fără motiv

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările