FOTO Un bărbat, salvat de SMURD după ce şi-a prins piciorul sub maşină. Victima a încercat să scoată singur autoturismul din mâl

FOTO Un bărbat, salvat de SMURD după ce şi-a prins piciorul sub maşină. Victima a încercat să scoată singur autoturismul din mâl

Victima a fost extrasă de sub maşină Foto:ISU Călăraşi

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost la un pas să rămână fără un picior după ce a încercat să scoată singur maşina care se împotmolise pe malul bălţii Siliştea.


Două echipaje specializate de intervenţie din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost alertate să acţioneze în localitatea Siliştea, comuna Valea Argovei, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat care a suferit traumatisme, după ce şi-a prins piciorul sub propriul autoturism.

Incidentul s-a petrecut pe 8 iunie, ora 00.21. Un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-au deplasat la faţa locului şi au avut dificila misiune de a-l elibera de sub maşină pe Marian P., în vârstă de 59 de ani. Bărbatul suferise un traumatism la piciorul drept după ce şi-a prins sub propriul autoturism. Victima încercase să ridice singur partea din faţă a  maşinii care rămăsese înţepenită pe malul bălţii Siliştea, pe un teren mâlos.  


 

Operaţiune dificilă


La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD şi a echipajului de descarcerare, persoana era conştientă şi prezenta traumatism la nivelul membrului inferior drept, în zona gambei şi suspiciune de fractură, având piciorul prins sub partea din faţă a autovehiculului. Pompierii militari din cadrul echipajului de descarcerare au calat autoturismul, l-au ridicat cu ajutorul corzilor de salvare şi au extras victima, pe care au predat-o echipajului de prim ajutor SMURD.

Vă recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările