Focar de coronavirus la Centrul pentru copii cu handicap sever din Olteniţa

Focar de coronavirus la Centrul pentru copii cu handicap sever din Olteniţa

Pacienţii au fost internaţi la spitalul din localitate, transformat în spital -suport pentru bolnavii cu COVID-19 FOTO Adevărul

Focar de coronavirus la Centrul pentru copii cu handicap sever din Olteniţa. Sunt infectaţi 13 minori şi 3 adulţi.Totul a pornit de la o angajată a complexului, care însoţea un copil internat într-un spital bucureştean, depistată pozitiv pe 10 iunie, la testul COVID obligatoriu pentru internare, a anunţat TVR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca urmare, toţi angajaţii şi beneficiarii centrului din Olteniţa au fost testaţi. Copiii au fost internaţi deja în secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal împreună cu cei 3 angajaţi ai centrului. Toţi au o stare bună de sănătate.
 Astăzi va fi făcută dezinfecţia totală a Complexului de Servicii Comunitare din Olteniţa, precizează aceeaşi sursă. În judeţul Călăraşi, până în prezent au fost confirmate 117 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 şi 3 decese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările