Foc pus intenţionat. Magazia şcolii din Cucuieţi, incendiată de un necunoscut

Foc pus intenţionat. Magazia şcolii din Cucuieţi, incendiată de un necunoscut

Focul a făcut scrum anexa şcolii Foto:Arhivă Adevărul

Elevii din localitatea Cucuieţi, comuna Plătăreşti, au rămas în frig, în mijlocul iernii. Magazia şcolii cu 2 tone de lemne a fost incendiată de un necunoscut, duminică seară, în jurul orei 21.00. Pompierii au intervenit mai bine de 2 ore, însă totul s-a făcut scrum.

Ştiri pe aceeaşi temăMilitarii de la Garda de Intervenţie Budeşti au fost alertaţi pe 12 ianuarie despre vâlvâtaia ce cuprinsese magazia de lemne de şcolii. Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei persoane neidentificate care a dat foc intenţionat. În urma incendiului a ars anexa şcolii pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi şi circa 2.000 kg lemne de foc, fiind înregistrate pagube materiale în valoare de aproximativ 2.500 de lei. Pompierii militari au limitat printr-o intervenţie eficientă posibilitatea extinderii incendiului la clădirea şcolii şi la celelalte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, salvând bunuri în valoare de circa 250.000 de lei.

Vă recomandăm şi:

FOTO Foc pus intenţionat. Discoteca No Limit din Cuza-Vodă, mistuită de flăcări

Incendiu devastator la Spanţov. 15 hectare de mirişte, incendiate intenţionat

Foc declanşat de furtună. Un trăsnet a aprins 5 tone de paie la Borcea

Petrecere incendiară în localitatea Constantin Brâncoveanu. 6 tone de furaje, făcute scrum de un foc de artificii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările