Foc. A incendiat 5 hectare de teren la Dragoş-Vodă şi este de negăsit

Foc. A incendiat 5 hectare de teren la Dragoş-Vodă şi este de negăsit

Pompierii au stins incendiul Foto:Adevărul

Cinci hectare de vegetaţie uscată, incendiate de un necunoscut la Dragoş Vodă, au pus pe jar pompierii militari, weekend-ul ce a trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe 17 august, la ora 10.45, militarii de la Dragalina a fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu ce ameninţ să se extindă din cauza vântului. La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, focul cuprinsese deja 5 hectare de teren, iar arderea se propaga rapid. Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a dat foc intenţionat suprafeţei de teren. Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 25 de minute. Flăcările au mistuit doar vegetaţie uscată şi, din fericire, nu au fost înregistrate victime.
 

Vă recomandăm şi:

Petrecere incendiară în localitatea Constantin Brâncoveanu. 6 tone de furaje, făcute scrum de un foc de artificii

O gospodărie din Tonea, în flăcări. Cauza incendiului: rumeguşul, depozitat necorespunzător, care s-a autoaprins

A riscat să ardă de viu. Un bărbat, bolnav psihic, din Ulmu şi-a incendiat locuinţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările