Expoziţie de artă plastică la Biblioteca Judeţeană, dedicată micilor vizitatori

Expoziţie de artă plastică la Biblioteca Judeţeană, dedicată micilor vizitatori

Expoziţie de artă plastică la biblioteca din Călăraşi FOTO BJ Călăraşi

Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi găzduieşte până pe 30 octombrie expoziţia de artă plastică „Mărturii Cromatice” care urmează a se vernisa pe 10 octombrie, ora 11.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu grija dascălilor pentru generaţiile viitoare, artişti plastici profesionişti din Bucureşti şi Călăraşi, profesori ai Universităţii Naţionale de Arte, ai Liceului de Arte Plastice ‘Nicolae Tonitza’, membri ai Asociaţiei Filială Artă Plastică Religioasă şi Restaurare, aduc pe simezele Bibliotecii Judeţene ‘Alexandru Odobescu’ din Călăraşi expoziţia ‘Mărturii Cromatice’. Este o expoziţie dedicată micilor vizitatori ai bibliotecii, elevilor de la Secţia de Artă a Liceului Pedagogic ‘Ştefan Bănulescu’ din Călăraşi, precum şi vieţuitorilor boemului oraş de pe malul Borcei, întotdeauna gazde primitoare cărora le aducem astfel omagiul nostru ‘plastic’. Mulţumim pentru găzduire bibliotecii! Vă aşteptăm cu drag!”, a declarat Florian Mihăilescu, organizatorul expoziţiei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările