Evenimentul cultural „Noaptea bibliotecilor 2020“, organizat pe 25 septembrie

Evenimentul cultural „Noaptea bibliotecilor 2020“, organizat pe 25 septembrie

Noaptea bibliotecilor, organizată pe 25 septembrie la Călăraşi FOTO I.S.

Biblioteca Judeţeană ”Alexandru Odobescu” din Călăraşi vă invită în data de 25 septembrie să participaţi la un eveniment cultural iniţiat la nivel naţional de Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Noaptea bibliotecilor, organizat şi susţinut de Consiliul Judeţean Călăraşi, sub motto-ul ”Pe timp de noapte protejează-te citind!”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călărăşenii sunt invitaţi să participe la o multitudine de activităţi organizate în sediul central al BJCL, prin care instituţia doreşte să promoveze cartea, lectura şi scrisul, ca mijloace autentice de susţinere a creativităţii şi inovaţiei. În condiţiile actualei epidemii, încercăm să redescoperim, dincolo de limitele impuse, noi dimensiuni ale cunoaşterii umane şi interacţiunilor socio-culturale.
 
În programul Nocturnei (18.00 -24.00) sunt organizate:
 
Ateliere de citit, expoziţii de pictură şi artă caligrafică
 
Prezentări de carte *Vizite ghidate *Teatru forum *Ora de film *Muzică ambientală
 
Dezbateri libere *Servicii specifice bibliotecii
 
La evenimentul anual sunt aşteptaţi utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnalişti, scriitori şi toţi cei interesaţi, în limita locurilor disponibile şi cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările