Evaziune fiscală din afaceri cu făină. Controale la 17 firme de panificaţie

Evaziune fiscală din afaceri cu făină. Controale la 17 firme de panificaţie

Poliţiştii au efectuat controale la mai multe firme de panificaţie FOTO Adevărul

Zeci de societăţi care tranzacţionează cereale au fost controlate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi pentru prevenirea  şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor de panificaţie.


Oamenii legii au verificat 17 societăţi comerciale de pe raza judeţului Călăraşi, fiind aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 187.000 lei. La o societate comercială care produce şi comercializează, în sistem en- gros şi en detail pâine, produse de panificaţie şi patiserie au fost descoperite o serie de ilegalităţi.

În urma analizării şi comparării stocurilor de materii prime şi produse finite, spun poliţiştii, s-au constatat diferenţe semnificative de materii prime în minus în gestiunea societăţii faţă de evidenţele contabile. La făină, societatea înregistra un minus în stocul faptic de 346,86 tone. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală faţă de reprezentanţii societăţii comerciale.
 

Vă recomandăm şi:

Controale. Firme de panificaţie, sancţionate de poliţişti pentru nereguli la comercializarea pâinii

Anchetă de amploare la compania de cereale Kellogg’s, după ce un bărbat s-a filmat în timp ce urina pe linia de producţie – VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările