Elena Udrea, aşteptată la Călăraşi, alături de preşedintele PMP

Elena Udrea, aşteptată la Călăraşi, alături de preşedintele PMP

Elena Udrea şi Eugen Tomac vin la Călăraşi  Foto:Adevărul

Elena Udrea vine, vineri, 28 martie, în vizită de lucru la Călăraşi, alături de Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară(PMP). Cei doi politicieni se vor întâlni cu membri ai partidului şi îl vor numi în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene pe fostul liberal Aurel Niculae, proaspăt înscris în rândurile PMP.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Întâlnirea va avea loc la hotelul Hestia, începând cu ora 17.00, iar discuţiile vor viza, cel mai probabil, alegerile europarlamentare din 25 mai. Deputatul Elena Udrea a anuntat pe 21 martie, pe pagina sa de Facebook, că deputatul Aurel Niculae a decis să plece din Partidul Naţional Liberal şi să se alăture PMP, din care şi ea face parte.

"Miscarea Populară se mişcă! Deputatul Aurel Niculae a ales să părăsească PNL pentru singura formaţiune politica în stare să se opună eficient guvernului Ponta. PMP îşi întăreşte astfel şi forţa parlamentară. "Partidul în blugi" adună oamenii care vor să pună umărul să construiască ţara în care ne dorim cu toţii să trăim. Pe zi ce trece, Mişcarea Populară devine mai puternică, în ciuda celor care ne atacă in fiecare zi, sub pretextul că ne-ar vrea binele. Şi culmea, se pretind şi preocupaţi de soarta dreptei!", a scris Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Aurel Niculae a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi, colegiul uninominal nr. 4, la alegerile din 2012 din partea PNL, conform informatiilor publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Forţe proaspete

PMP a primit în rândurile sale forţe proaspete, pe 5 martie. Fiul patronului Cris-Tim, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri de pe piaţa românească, a intrat în politică. Radu Timiş Junior este de la începutul lunii, preşedintele Organizaţiei de Tineret Călăraşi.

Radu Timiş Junior a anunţat că pune umărul la construirea partidului Mişcarea Populară la Călăraşi, alături de prietenul său, Dragoş Coman, şi chiar dacă tatăl său nu este implicat în politică, el a decis să îmbrăţişeze această carieră. “Am venit lângă Dragoş Coman, prietenul meu, pentru că sunt un om de dreapta. Am crescut şi trăit într-o familie de antreprenori care mi-au insuflat valorile şi principiile dreptei economice. Studiez şi sunt director de dezvoltare la grupul Cris-Tim.
 

Vă recomandăm şi:

Fiul patronului Cris-Tim a intrat în politică. Radu Timiş Junior, preşedintele Organizaţiei de Tineret PMP Călăraşi

Udrea, despre candidatul la Preşedinţie: „Un tandem Boc-Băsescu ar fi o victorie“

Udrea: S-a luat decizia amânării Congresului PMP până după alegerile europarlamentare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările