Ecoaqua are un nou manager. Victor Sandu anunţă un audit financiar în companie

Ecoaqua are un nou manager. Victor Sandu anunţă un audit financiar în companie

Noul manager promite un preţ la apă de bun-simţ pentru călărăşeni FOTO 123 RF

Un nou director general interimar al SC EcoAqua SA Călăraşi a fost instalat ieri în funcţie, a anunţat Consiliul Judeţean Călăraşi. Este vorba despre Victor Sandu, de profesie inginer constructor, fost director general al Administraţiei Naţionale Apele Române şi manager în diverse proiecte europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ne dorim ca noua conducere să bifeze ca priorităţi calitatea serviciilor şi preţuri corespunzătoare pentru populaţie. De-a lungul timpului au existat nemulţumiri privind aceste aspecte, însă nimeni nu a reuşit să găsească o rezolvare", au ttransmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Călăraşi.
 
"Preluarea conducerii echipei manageriale ale SC ECOAQUA SA Călăraşi reprezintă un parteneriat pe care îl fac cu fiecare beneficiar. În scurt timp voi dispune un audit financiar şi vom şti foarte clar unde ne aflăm din punct de vedere economic. Cât priveşte populaţia, o asigur că de acum înainte apa la Călăraşi va avea un preţ de bun simţ", a precizat noul director general interimar.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: