Echipamente de ultimă generaţie pentru Liceul Nicolae Bălcescu din Olteniţa

Echipamente de ultimă generaţie pentru Liceul Nicolae Bălcescu din Olteniţa

Echipamente pentru Liceul Nicolae Bălcescu FOTO Facebook/Liceul N.Bălcescu

Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu din Olteniţa a fost dotat de către Inspectoratul Şcoalr Judeţean Călăraşi, prin proiectul ROSE, cu 13 table interactive, 13 videoproiectoare, 13 HDMI-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Lucrul acesta arată o preocupare deosebită pentru educaţia tinerilor, pentru adaptarea acesteia la cerinţele societătii sec.XXI. Având în vedere faptul că populaţia noastră şcolară provine în proporţie de 95% din mediul rural, unde condiţiile pentru o informare cu caracter ştiinţific ridică încă probleme, dotarea şcolii cu aceste instrumente educaţionale este binevenită!
 
Cadrele didactice şi conducerea liceului apreciază acest gest care contribuie la realizarea unor ore atractive, interactive, în cadrul cărora informaţia se asimilează mai usor, iar deprinderile se formează si se exersează prin lucrul cu acestea.” au transmis reprezentanţii Liceului Tehnologic N.Balcescu Olteniţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările