Echipamente moderne pentru preparat mâncarea pacienţilor la Spitalul Judeţean

Echipamente moderne pentru preparat mâncarea pacienţilor la Spitalul Judeţean

Blocul alimentar al Spitalului, dotat cu echipamente moderne FOTO Facebook/CJC

Pacienţii Spitalului de Urgenţă primesc mâncare gătită cu cele mai noi echipamente de bucătărie existente pe piaţă. Consiliul Judeţean Călăraşi a bugetat achiziţionarea de aparatură nouă la blocul alimentar al  instituţiei medicale. Astfel, hrana de zi cu zi a pacienţilor este tocată cu aparate profesionale şi apoi preparată pe maşini noi de gătit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Recentele dotări, cu o valoare de 32.000 de lei, mai presupun veselă, frigidere şi ustensile necesare pentru activitatea în bucătărie. Modernizarea blocului alimentar la spital se află pe agenda mea de la începutul mandatului. Sunt mulţumit că reuşim, pas cu pas, să schimbăm ceea ce am găsit aici. Urmează să achiziţionăm echipamente şi vase corespunzătoare pentru transportul hranei către saloane", a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, prezent la spital pentru a vedea întreaga aparatură pusă în funcţiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările