Dunărea va disputa amicalul cu Dacia Unirea pe 17 februarie. Dan Alexa, antrenor: "Sunt mulţumit de lot "

Dunărea va disputa amicalul cu Dacia Unirea pe 17 februarie. Dan Alexa, antrenor:

Dunărea Călăraşi joacă sâmbătă, 17 februarie, pe malul Borcei FOTO Adevărul

Dunărea Călăraşi se pregăteşte pentru startul mini – returului, programat pe 24 februarie când va întâlni pe arena Ion Comşa din Călăraşi ocupanta locului 2, FC Hermannstadt. Sâmbătă, 17 februarie, Dunărea va disputa ultimul amical al iernii urmând a întâlni echipa brăileană, Dacia Unirea. Se poartă discuţii ca aceast joc să aibă loc la Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Antrenorul Dan Alexa a declarat, într-o conferinţă de presă că este mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie iar un eventual succes în faţa sibienilor ar netezi aproape drumul Dunării spre liga I. “Da, cu siguranţă, sunt mulţumit de lot. Am mai spus-o, în primul rând trebuie să-i integrăm repede pe jucătorii nou-veniţi. Trebuie să începem bine pentru că în eventualitatea unei victorii cu Hermannstadt, echipa va căpăta foarte multă încredere şi eu cred că va fi un moment important. Pentru a promova cred că avem un lot care ne poate permite lucrul ăsta” a spus Alexa, citat de site-ul oficial al echipei, AFC Dunărea Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: