Dunărea a câştigat cu scorul 2-1 partida cu FC Botoşani

Dunărea a câştigat cu scorul 2-1 partida cu FC Botoşani

Dunărea va juca împotriva celor de la FC Botoşani

Dunărea Călăraşi a cţştigat luni luni, 1 aprilie, trei puncte cu FC Botoşani, în ultima partidă din cadrul etapei a 3-a a play – out-ului Ligii I Betano.


În ultima confruntare, desfăşurată anul trecut pe 20 decembrie, în cadrul etapei a 21-a a sezonului regulat, FC Botoşani s-a impus la limită, 1-0. Pentru meciul de astăzi, Dan Alexa mizează pe un lot format din 19 jucători , se arată pe site-ul aficial al echipei Dunărea Călăraşi, afcdunarea.ro. Luni, 1 aprilie, jucătorii Dunării au reuşit să câştige partida, cu scorul 2-1. "O victorie importantă, nu doar de moral. Sunt trei puncte importante. Trei puncte pe un teren greu, un teren unde Botoşaniul nu prea pierde puncte. A intrat şi Botoşaniul în momentul ăsta în hora retrogradării. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru că au arătat spirit, au luptat foarte mult şi astăzi am fost echipa mai bună, ” a spus Dan Alexa, antrenorul Dunării, la finalul partidei. Cu 15 puncte, Dunărea ocupă în continuare locul 7 în calsament. Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 14.30 Călăraşiul va întâlni FC Voluntari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: