DSP îi dă replica lui Vasile Iliuţă, fost şef al Consiliului Judeţean: Nu există nicio decizie de izolare sau carantină

DSP îi dă replica lui Vasile Iliuţă, fost şef al Consiliului Judeţean: Nu există nicio decizie de izolare sau carantină

Vasile Iliuţă şi-a pierdut mandatul de la Consiliul Judeţean Călăraşi după ce a trecut în tabăra PSD FOTO Adevărul

Direcţia de Sănătate Publică(DSP) a anunţat astăzi că nu există nicio decizie de izolare sau de carantină emisă pe numele lui Vasile Iliuţă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Urmare a informaţiilor apărute în presă, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi informează că nu există nicio decizie de izolare sau de carantină emisă pe numele Domnului Vasile Iliuţă şi că ancheta epidemiologică a stabilit că nu există contact direct între domnul Vasile iliuţă şi o persoană infectată SARS – CoV – 2” se arată în comunicatul transmis de autorităţile sanitate, ca replică la mesajul postat de Vasile Iliuţă.

Vasile Iliuţă(PSD) s-a plâns ieri că PNL înceracă sîl scoată din cursa electorală, folosind mijloace murdare. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi a anunţat pe pagina sa de socializare că a fost trimis în izolare. 
 

Redăm integral mesajul postat:

 
Guvernul PNL foloseşte DSP-urile ca arme politice❗
Ştiu că pierd alegerile la Călăraşi şi atunci apelează la tot felul de tertipuri murdare pentru a mă scoate din cursă! Nu vor reuşi! Aţi cumpărat primari. Nu a fost de ajuns. Acum ne băgaţi în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloşi sunteţi.
Nu veţi reuşi nici asta!  Ce urmează?! Să ne împuşcaţi pe stadion?! 
 
Este o mare ticăloşie şi nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătăreşti.
Îl întreb direct pe Orban: de ce Rareş Bogdan, Robert Sighiartău şi Marcel Boloş care apar în poze la Maramureş cu un membru PNL infectat nu au intrat şi ei automat în izolare?! 
 
De ce Victor Ponta care a intrat în contact direct cu candidata PRO România la Consiliul Judeţean Bacău depistată cu COVID-19 nu a intrat şi el în izolare?! Legea este doar pentru cei de la PSD, domnule Orban❓❗
Niciodată nu voi accepta dublul standard! O să îmi caut dreptatea în instanţă şi sunt convins că aceşti ticăloşi vor plăti pentru această mizerie pe care mi-o fac!  Voi aveţi banii statului şi instituţiile pe care le folosiţi ca buzdugane politice! Eu am de partea mea călărăşenii!  Ne vedem pe 27 septembrie!

Vă main recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: