Drumul Judeţean 306, reparat cu 460 tone de asfalt, a fost inaugurat

Drumul Judeţean 306, reparat cu 460 tone de asfalt, a fost inaugurat

DJ 306, inauugurat de autorităţile judeţene FOTO Facebook/CJC

Drumul Judeţean 306 care leagă satul Socoalele cu Dragoş Vodă a fost inaugurat  ieri de către autprităţile judeţene. Lucrările, realizate de SC Drumuri şi Poduri SA, au demarat în luna martie când s-a intervenit la infrastructură.

 
 Conform Consiliului Judeţean Călăraşi, s-a continuat apoi la suprastructură cu piatră spartă, iar la sfârşitul lunii mai s-a demarat aşternerea covorului asfaltic pentru care s-au utilizat peste 460 de tone de asfalt BA16. Investiţia a fost susţinută integral din bugetul Consiliului Judeţean Călăraşi.
 
„Aşa cum v-am obişnuit noi lucrăm pentru cetăţenii judeţului. Astăzi suntem în comuna Dragoş Vodă. La propunerea domnului primar Aurel Radu Ion, unde Consiliul Judeţean a realizat o investiţie privind reabilitarea DJ 306 pe o lungime de 5,6 km, drum judeţean care leagă satul Socoalele de centrul comunei Dragoş Vodă. Este o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o în 2016. Am spus atunci că vom asfalta acest drum şi iată că ne-am ţinut de cuvânt”, a declarat preşeditele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: