Drum degradat. Reparaţii pe A2, între Bucureşti şi Fundulea de 116.000 lei

Drum degradat. Reparaţii pe A2, între Bucureşti şi Fundulea de 116.000 lei

Pe A2 gropile sunt la tot pasul FOTO Click

Regionalele Bucureşti şi Constanţa au finalizat, zilele trecute, lucrările de reparaţie pe o suprafaţă  de 6.000 mp de drum degradat pe Autostrada Soarelui. Deşi reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) au anunţat că s-a intervenit şi pe tronsonul Bucureşti-Fundulea, traficul este în continuare de coşmar din cauza gropilor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Lucrările s-au desfăşurat între 1 şi 26 aprilie, au costat aproximativ 204 mii lei, fără TVA şi au fost efectuate în regie proprie de cele două Regionale ale CNAIR, a anunţat compania.
 
Porţiunea cea mai degradată a fost cea cuprinsă între Bucureşti şi Fundulea (km 12- km 36), unde lucările efectuate de DRDP Bucureşti, pe suprafaţă însumată de peste 2.000 de mp, au costat aproximativ 116 mii lei, fără TVA. "Pe acest sector de drum se vor face permanent revizii şi se va interveni ori de câte ori va fi nevoie, deoarece se estimează că suprafaţa asfaltică va mai suferi degradări în zona rosturilor plăcilor de beton din care sunt construiţi cei 24 de km ai autostrăzii, cuprinşi între Bucureşti şi Fundulea.
 
Pentru ca această problemă să fie definitiv remediată, CNAIR SA intenţionează să demareze din toamna acestui an o serie de lucrări care presupun inclusiv frezarea betonului pe o adâncime de 8 cm şi aşternerea unui nou covor asfaltic. Lucrările se vor desfăşura etapizat, pe o perioadă de 3 ani şi vor costa aproximativ 100 de milioane de lei", a precizat CNAIR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările