Două zile de cicloturism. Aventură pe două roţi la cursa Dunării, o competiţie pe un traseu de 52 de km

Două zile de cicloturism. Aventură pe două roţi la cursa Dunării, o competiţie pe un traseu de 52 de km

Competiţie pe două roţi FOTO Adevărul

Iubitorii de mişcare în aer liber sunt aşteptaţi pe 21 octombrie la o competiţie cu adrenalină, aventură şi premii de peste 5.000 de euro. Cea de-a patra ediţie de MTB “Cursa Dunării Călărăşene” îi provoacă pe participanţi la un traseu de 52 de km pe insula din jurul Dunării unde îi aşteaptă un peisaj de poveste plin de vegetatie, nisip şi diguri abrupt.

Ştiri pe aceeaşi temă‘Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliştilor amatori şi profesionisti care doresc să-şi testeze limitele pe două roţi într-un peisaj unic prin frumuseţea lui, în mare parte prin pădure, dar şi pe digul Dunării”, spun reprezentan’ii Consiliului Judeţean Călăraşi, parteneri în proiect.
Duminică, 22 Oct 2017, “Cursa Dunarii Calarasene” va organiza prima etapă de şosea a concursului pentru copii “MICII VITEZOMANI”, în Călăraşi. Acest concurs urmăreşte să dezvolte copiilor abilităţile de îndemânare pe bicicletă, un lucru util privind deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice, dar să le şi testeze limitele pe două roţi într-un cadru natural .

Organizatorii îi aşteaptă pe iubitorii ciclismului, într-un cadru mirific, să parcurgă traseul MTB, de pe Insula Mare şi să se bucure alături de copiii lor, care vor pedala pe o porţiune din traseul turistic C2 (Călăraşi-Mănăstirea).„ Asaltul insulei” va avea loc în data de 21 octombrie pe plaja mare din Călăraşi. La Cursa Dunării puteţi alege una sau mai multe dintre cele patru probe, în funcţie de gusturi (şosea/offroad) şi de vârstă (probe pentru prichindei, prichindei mai mari şi oameni mari). Fondul de premii va fi de peste 5.000 euro, iar la finalul cursei, participanţii vor sta la depănat impresii la o porţie bună de saramură de crap cu mămăliguţă

Vă recomandăm şi:

FOTO Două zile de cicloturism. Se dă startul la „Cursa Dunării călărăşene”

Investitorii, cu ochii pe Călăraşi. Podul peste Dunăre de la Silistra prinde contur

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările