Două vieţi pentru muzică. Sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, concert extraordinar pe malul Borcei

Două vieţi pentru muzică. Sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, concert extraordinar pe malul Borcei

Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu susţin spectacol în Bărăgan Foto:Arhivă Adevărul

Un concert excepţional de operă şi operetă va bucura inimile călărăşenilor, joi, 24 aprilie, începând cu ora 18.30. Consiliul Judeţean Călăraşi prin Centrul Cultural organizează spectacolul ,,Două vieţi pentru muzică,,.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul cuprinde arii şi duete celebre, canţonete şi şlagăre şi este susţinut de sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu.Concertul se va desfăşura în sala de spectacole ,,Barbu Ştirbei », biletele fiind puse în vânzare la sediul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, la pretul de 30 lei.

Soprana Daniela Vlădescu este directorul general al Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa încă din anul 2006. În 2011a urmat cursuri de formare profesională la Centrul de Pregatire Profesionala în Cultură, Management şi Relaţii Publice – manager cultural. Din 1993 este solistă a Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian din Bucureşti. În perioada 1975-1980 a fost studentă la secţia Canto  a Conservatorului Ciprian Porumbescu din Bucureşti (clasa prof. Arta Florescu şi Eugenia Moldoveanu). În întreaga sa carieră muzicală a avut turnee în Italia, URSS, Israel, Japonia, Canada, Turcia, Bulgaria, China, Germania, Moldova, Olanda, Ucraina, Ungaria, Egipt. A avut colaborări cu teatre de operă, orchestre simfonice şi teatre muzicale din România: Iaşi, Cluj ,Timişoara, Craiova, Galaţi, Bacău, Botoşani, Râmnicu Vâlcea, Arad, Oradea, Ploieşti, Târgovişte.

Vă recomandăm şi:

Concert la Buzău susţinut de sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu

Constanţa: Daniela Vlădescu, despre Revoluţie şi Nicu Ceauşescu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările