Două transporturi agabaritice pe ruta Buzău - Olteniţa Port, efectuate în perioada 14-21 februarie

Două transporturi agabaritice pe ruta Buzău - Olteniţa Port, efectuate în perioada 14-21 februarie

Transporturi agabaritice în următoarea perioadă FOTO Adevărul

Două transporturi agabaritice, cu destinaţia portul Olteniţa, se vor desfăşura în perioada 14-21 februarie, pe traseul: Buzău - DN2B - Spătaru- DN2 - Urziceni - DN2 - DNCB - DN4 - Olteniţa Port. Vehiculele transportă piese metalice produse la Buzău, destinate exportului.

 
Lăţimea maximă a vehiculelor este 5,16 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră. Vehiculele vor fi însoţite de autovehicule de însoţire autorizate şi de echipaje ale poliţiei rutiere.Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările