Dosar penal pe numele unui bărbat care dorea să voteze de două ori

Dosar penal pe numele unui bărbat care dorea să voteze de două ori

Un bărbat a dorit să voteze de două ori FOTO Şt. Bpth

În Călăraşi, o persoană a votat, iar după ce a introdus buletinul de vot, a mai cerut unul şi a pus ştampila, motivând că de data aceasta o face în numele mamei sale. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, a precizat purtătorul de cuvânt al MAI.

 
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a anunţat duminică seară, într-o declaraţie de presă, că de la orele prânzului au fost înregistrate 17 sesizări de posibile contravenţii sau infracţiuni, dintre care şase nu s-au confirmat. Celelalte sunt în curs de verificare sau deja soluţionate. 
 
„Până la încheierea votării, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne vor verifica în continuare sesizările de fapte ilegale care au legătură cu referendumul. Efectivele de ordine publică vor rămâne mobilizate şi după încheierea procesului de vot pentru prevenirea oricăror incidente care s-ar putea produce. Vă reamintim că după finalizarea activităţilor din secţiile de votare, structurile MAI vor asigura condiţiile necesare pentru transportul în siguranţă al buletinelor de vot şi al celorlalte documente care au legătură cu votarea de către preşedinţii secţiilor de votare către birourile electorale judeţene”, a declarat Monica Dajbog.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: