Donaţie în valoare de 50.000 de lei pentru achiziţia de echipamente la spital

Donaţie în valoare de 50.000 de lei pentru achiziţia de echipamente la spital

Banii şi vizierele au fost donate de societăţi comerciale pentru achiziţia de echipamente la spital FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Consilul Judeţean Călăraşi a anunţat pe pagina de socializare a instituţiei că firma Remat SA a donat 50.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă, banii urmând a fi folosiţi pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie pentru personalul medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Prin contractul de sponsorizare nr. 7279 din data de 25.03.2020, Remat SA Călăraşi a donat suma de 50.000 de lei Spitalului Judeţean Călăraşi. Donaţia va fi folosită pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie atât de necesare personalului medical. Vă mulţumim!” se arată în mesajul postat pe pagina de socializare a Consiliului Judeţean Călăraşi.
 
De asemenea, firma GIP SRL a donat viziere lucrate în atelierul propriu pentru cadrele medicale de pe secţiile: ATI, infecţioase, diabet, UPU, medicină legală, oncologie, geriatrie, ortopedie, medicină internă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: