Doi bărbaţi, prinşi cu portbagajul ticsit cu ţigări. Marfa, achiziţionată din Republica Moldova, nu avea acte

Doi bărbaţi, prinşi cu portbagajul ticsit cu ţigări. Marfa, achiziţionată din Republica Moldova, nu avea acte

Cei doi suspecţi au rămas şi fără ţigări, dar şi fără maşină Foto:Poliţia de Frontieră Călăraşi

Doi călărăşeni, despre care existau informaţii că fac trafic de ţigări, au fost prinşi în trafic de poliţiştii de frontieră în timpul unui transport clandestin.


Cei doi, care aveau în portbagaj 3.000 pachete de ţigări, au fost traşi pe dreapta, marţi, 26 ianuarie, pe o stradă din municipiul Călăraşi. Suspiciunile oamenilor legii s-au adeverit: autoturismul marca Opel Astra, în care se aflau Florian S., însoţit de Virgil S., era ticsit cu tutun. În urma controlului efectuat asupra autovehicului, poliţiştii de frontieră  au descoperit  în portbagajul maşinii 3.000 de pachete cu ţigări cu timbru fiscal de R.Moldova, pentru care cei doi ocupanţi ai maşinii nu deţineau documente justificative cu privire la provenienta ţigărilor. Atât bunurile cât şi autoturismul  au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră îi cercetează pe cei doi pentru săvârşirea infracţiunii de “colectarea, deţinerea, transportul, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” la finalizarea cercetărilor urmând a fi luate masurile legale ce se impun.
 

Vă recomandăm şi:

Arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări. Suspectul, originar din Giurgiu, livra tutun pe malul Borcei

Afacere cu legături în două judeţe. Cinci descinderi în Călăraşi şi Giurgiu la suspecţi de evaziune cu tutun

Reţeaua care aduna tutun de la groapa de gunoi Chiajna şi-l transforma în ţigări, anihilată. Capii grupării de evazionişti au fost reţinuţi

Evaziune fiscală. Patru suspecţi, reţinuţi de poliţişti pentru afaceri cu tutun

UPDATE Percheziţii la suspecţi de furt şi evaziune. Peste 400 kilograme de tutun, bani şi două dispozitive de fabricat ţigări, confiscate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: