Distracţie. Gaşca Zurli face show pe 27 februarie la sala Polivalentă

Distracţie. Gaşca Zurli face show pe 27 februarie la sala Polivalentă

Gaşca Zurli face show la sala Polivalentă FOTO Zurli.ro

Cele mai iubite personaje din România vin sâmbătă, 27 februarie la Călăraşi. Gaşca Zurli va susţine cel mai vesel spectacol pentru copii şi părinţi, „Am o căsuţă mică”, la sala Polivalentă, începând cu ora 11.oo.Zurli e prima companie din România care şi-a conceput spectacolele şi evenimentele luând în considerare şi efectul post spectacol.

Ştiri pe aceeaşi temăZurli integrează părinţii în lumea copiilor şi construieşte pentru copilul tău, împreună cu tine cele mai frumoase amintiri din copilărie. Cel mai mare teatru privat pentru copii din ţară anunţă un spectacol de excepţie la Călăraşi. „Am o căsuţă mică” este o producţie originală plină de energie şi culoare, veselie, interactivitate şi super-distracţie. Timp de o oră, copiii şi părinţii şi cântă şi dansează împreună cu fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Trulli. Preţul biletelor este cuprins între 25 de lei, un loc la tribună şi 40 de lei în zona centrală, pe scaune.
 

Vă recomandăm şi:

Cele mai bune parcuri de distracţie din Europa. Destinaţii perfecte pentru copii, dar şi pentru adulţi

Copii se vor putea plimba cu poneii la Zoo Braşov. Distracţia va costa 10 lei pentru 15 minute

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările