Dezinfecţia străzilor şi trotuarelor continuă. Primăria mulţumeşte angajaţilor de la Salubritate

Dezinfecţia străzilor şi trotuarelor continuă. Primăria mulţumeşte angajaţilor de la Salubritate

Dezinfecţie în municipiul Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Primăria Călăraşi a transmis un mesaj de mulţumire către lucrătorii de la salubritate, care zi de zi, dar şi în această perioadă fac eforturi pentru a avea un oraş curat şi igienizat. " Însă pentru a avea un oraş curat, în care să limităm răspândirea noului coronavirus, este nevoie de implicarea şi responsabilitatea tuturor", au scris reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "În primul rând, staţi acasă! Este cea mai bună măsură pe care fiecare dintre dumneavoastră o poate lua! O să identificăm cele mai bune soluţii pentru descurajarea prezenţei dumneavoastră pe stradă, dacă situaţia nu o impune, pentru a susţine eforturile forţelor de ordine ale MAI care sunt în alertă oră de oră.
❗️În al doilea rând, susţineţi curăţenia la platformele de deşeuri menajere. Apelul se adresează în primul rând operatorilor economici. Platformele de deşeuri sunt destinate numaiI persoanelor fizice! Aveţi obligaţia de a avea contract cu operatorul de salubrizare! Nu mai aruncaţi la platforme, sunt zone cu probleme pe care le avem identificate, apelăm de data aceasta la responsabilitatea dumneavoastră civică, pe lângă cea legală. Doar împreună putem învinge acest virus!" , se arată în mesajul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările