UPDATE Descinderi la suspecţi de lovire sau alte violenţe. Şase persoane au fost reţinute

UPDATE Descinderi la suspecţi de lovire sau alte violenţe. Şase persoane au fost reţinute

Mai multe persoane vor fi ridicate şi conduse la audieri FOTO Adevărul

Zeci de poliţişti au descins miercuri dimineaţa, 6 iulie, în Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi în municipiul Bucureşti într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE. Poliţiştii au pus în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru audieri. În urma probatoriului administrat, conform IPJ Călăraşi, şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.
 
Totodată, faţă de alte patru persoane care se sustrag urmării penale, va fi sesizată instanţa de judecată cu propunere de luare a unei măsuri în lipsă.
 

Percheziţii în trei judeţe şi Bucureşti

 
Zeci de poliţişti au descins miercuri dimineaţa, 6 iulie, în Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
Conform IPJ Călăraşi, activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară.
 
Din cercetări a reieşit că la data de 15 iunie, pe fondul unui conflict spontan, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 40 de ani, ar fi agresat  doi bărbaţi în incinta unei societăţi comerciale, cât şi pe stradă, căuzând o tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice.
 
Poliţiştii vor pune în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru audieri.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările