Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Poliţia, pe urmele suspecţilotr Foto:Adevărul

Trei judeţe au fost luate cu asalt de poliţişti, luni după-amiază, zeci de persoane bănuite de ilegalităţi economice fiind în vizorul anchetatorilor.


Poliţia Română desfăşoară, la această oră, 54 de percheziţii, în trei judeţe, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni economice. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române, efectuează 54 de percheziţii, în judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Prahova. De asemenea, sunt puse în executare 25 de mandate de aducere.

„Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.  În cauză, sunt vizate mai multe persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice şi constituire de grup infracţional organizat”, a anunţat subcomisar Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.


Vă recomandăm şi:

Descinderi cu mascaţi. Percheziţii la evazionişti cu materiale reciclabile de 2,2 milioane de euro

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Afaceri cu legume şi fructe prin firme fantomă. Patru percheziţii la suspecţi

Evaziune fiscală. Patru suspecţi, reţinuţi de poliţişti pentru afaceri cu tutun

Persoane suspectate de evaziune fiscală, căutate de anchetatori. Peste 40 de percheziţii care au loc în Bucureşti şi şase judeţe din ţară

Percheziţii la 30 de locaţii din Bucureşti, Ialomiţa şi Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: