Deputatul care şi-a vopsit părul verde. Aurel Niculae(UNPR) a onorat pariul făcut în campania pentru locale 2016

Deputatul care şi-a vopsit părul verde. Aurel Niculae(UNPR) a onorat pariul făcut în campania pentru locale 2016

Aurel Niculae s-a ţinut de cuvânt:şi-a făcut părul verde FOTO observatorcl.info

Deputatul Aurel Niculae, preşedinte interimar al UNPR Călăraşi şi-a onorat pariul pe care l-a făcut în timpul campaniei electorale pentru alegerilor locale din 5 iunie. Niculae a anunţat atunci că-şi va vopsi părul  în verde sau roşu, dacă UNPR nu va obţine aproximativ 14% din voturi, dar şi 7 consilieri în Consiliul Local.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cum rezultatele alegerilor nu au fost favorabile în niciun fel progresiştilor călărăşeni, aceştia au câştigat doar Primăria Budeşti, Aurel Niculae a acceptat să se vopsească verde în cap. El a fost ajutat de colega sa, Elena Nicolache, o tânără economistă care a candidat pentru obţinerea postului de primar al Municipiului Călăraşi.

Gestul său a luat prin surprindere pe toată lumea, însă pentru deputatul Niculae a fost ceva normal. “De obicei, în viaţa mea nu fac pariuri decât pe ceea ce sunt foarte sigur, pe ceea ce stăpânesc foarte bine. Am avut mare încredere în proiectul nostru, acesta a fost şi motivul pentru care am acceptat provocarea a doi jurnalişti din preasa locală. În pre-campania electorală, atunci când UNPR şi-a stabilit target-ul pentru alegerile locale, lumea a început să comenteze. “Dacă obţineţi scorul de 14% la alegerile locale, noi ne vopsim părul în verde şi roşu, mi-au spus jurnaliştii. Dacă nu, ce faceţi?, m-au întrebat. Atunci mă vopsesc eu, le-am răspuns sincer. Nu m-au crezut. Şi-au zis că e o glumă. Am văzut că gestul meu a stârnit uimire. Mie nu mi s-a părut nimic nefiresc. Doar m-am ţinut de cuvânt, aşa cum fac în viaţă”, a explicat deputatul Aurel Niculae.

“Ce făcuşi, mă, nene?”

Ca să-şi pună planul în aplicare, Aurel Niculae a cumpărat de la magazin din Călăraşi un spray verde, singura culoare pe care a găsit-o, şi ajutat de colega sa, Elena Nicolache, şi-a onorat pariul, acoperindu-şi părul cu vopsea la sediul Organizaţiei Judeţene a UNPR Călăraşi. „Mai dificil a fost să renunţ la verdele din cap. Am norocul să port păr scurt, dacă era mai lung, ma vedeaţi şi astăzi verde. Am mers la un coafor din oraş şi m-au spălat pe cap ca să scap de culoare. Aseară când am ajuns acasă, i-am uimit şi pe cei doi băieţi ai mei. Cel mic mi-a spus doar atât: Ce făcuşi mă, nene?”, povesteşte Aurel Niculae. Deputatul spune că nu e prima dată în viaţă când îşi onorează promisiunile şi recunoaşte că şi-ar fi dorit ca scorul la alegerile locale să fie de partea UNPR. Progresiştii sperau la alegerile din 5 iunie să obţină 7 consilieri locali, nu mai puţin de 10 primării în judeţul Călăraşi, în ansamblu un scor de 14-15%.

Fost apropiat al deputatului PNL Dan Motreanu, Aurel Niculae a candidat din partea liberalilor, pe lista USL, în 2012, în Colegiul Uninominal nr. 4 Călăraşi. În aprilie 2014 pleacă din PNL şi anunţă că vrea să-şi continue cariera politică în PMP.
După o încercare ratată de a prelua conducerea PMP Călăraşi, deputatul Niculae se înscrie în UNPR – partidul condus, la acea vreme, de generalul Gabriel Oprea. Deputatul Aurel Niculae, ginerele regretatului actor Geprge Motoi, deţine, în prezent, funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei judeţene Călăraşi a UNPR.

Vă recomandăm şi:

Preşedintele UNPR Călăraşi, ginerele regretatului George Motoi. Colegii de partid transmit condoleanţe la decesul marelui actor

10 argumente ale deputatului Aurel Niculae pentru noul pod peste Dunăre. De ce trebuie construit la Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările