Demonstraţie spectaculoasă a jandarmilor: Coborâre pe frânghie din elicopter, împuşcături şi dresură de câini

Demonstraţie spectaculoasă a jandarmilor: Coborâre pe frânghie din elicopter, împuşcături şi dresură de câini

Demonstraţie spectaculoasă a jandarmilor călărăşeni

Demonstraţie spectaculoasă a jandarmilor călăraşeni, cu ocazia împlinirii a 169 de ani de la înfiinţarea instituţiei, marcată miercuri, 3 aprilie, pe platoul din faţa Consiliului Judeţean. Un exerciţiu de forţă, cu ostatici, arme, coborâri pe frânghie din elicopter, a fost momentul zilei care a ţinut cu sufletul la gura asistenţa adunată.

La activităţile organizate cu ocazia aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române au fost aşteptaţi toţi călărăşenii. Militarii au făcut dovada măiestriei lor pe platoul din faţa Preecturii unde au fost executate exerciţii de autoapărare şi a fost prezenta armamentul şi tehnica din dotare.

De asemenea, călărăşenii au putut vedea  de aproape autospecialele de intervenţie şi au putut urmări exerciţii de dresaj cu câinii folosiţi în misiuni.

În aplauzele copiilor, militarii au executat exerciţii spectaculoase, în cadrul unei demostraţii cu luări de ostatici, împuşcături şi urmăriri ca-n filme. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. La simularea privind împuşcarea a doi răufăcători, copiii aflaţi în public s-au speriat şi au ţipat când au auzit focul de arme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: