Demisie. Vicepreşedintele PSD Călăraşi a anunţat că rămâne simplu membru de partid

Demisie. Vicepreşedintele PSD Călăraşi a anunţat că rămâne simplu membru de partid

Demisii la Organizaţia Judeţeană PSD Călăraşi

Demisiile se ţin lanţ în Organizaţia Judeţeană PSD Călăraşi. După ce, la sfârşitul lunii octombrie, a plecat din funcţia de preşedinte executiv, Ion Samoilă, a făcut acelaşi gest şi vicepreşedintele organizaţiei,  Marian Sbârcea.

Ştiri pe aceeaşi temă


“ Vă anunţ că demisionez din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene. Voi depune această demisie în cel mai scurt timp şi la sediul partidului. În ceea ce priveşte renunţarea la calitatea de consilier judeţean, e o chestiune pe care o voi limpezi în 2-3 zile. Voi rămâne simplu membru”, a spus Sbârcea, citat de arenamedia.ro.

Nemulţumit de lista de candidaţi

Şi preşedintele executiv al PSD Călăraşi şi-a dat demisia, anunţând că va rămâne simplu membru de  partid, pe 28 octombrie. Ion Samoilă a justificat gestul său prin faptul că lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie s-a făcut fără să se ţină cont de propunerile făcute de Organizaţia Judeţeană.

Ion Samoilă a anunţat că renunţă la toate funcţiile şi va activa doar ca membru. „Motivez această decizie prin modul în care a fost stabilită lista la alegerile parlamentare, fără se ţină cont de propunerile făcute de organizaţia Judeţeană în Comitetul Executiv Judeţean. În acest condiţii, nu pot să-mi asum un eventual eşec  în aceste alegeri, din postura de preşedinte executiv, această listă neavând susţinerea Organizaţiei Judeţene. Menţionez că sunt în PSD din 2004 şi rămân în continuare membru de partid”, a precizat Samoilă.
 

Vă recomandăm şi:

Lista PSD Călăraşi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cine se află pe locuri eligibile

Listele PSD pentru alegeri. Cum au rămas „locotenenţii“ lui Ponta şi în armata lui Dragnea

Eurodeputatul Sorin Moisă exclude varianta de a fi premier PSD: O astfel de discuţie nu a avut loc. Dar şi dacă mi s-ar propune, aş refuza-o

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările