Descinderi la proxeneţi şi traficanţi de minori. Cinci suspecţi, arestaţi preventiv

Descinderi la proxeneţi şi traficanţi de minori. Cinci suspecţi, arestaţi preventiv

În urma descinderilor, cinci peersoane au fost arestate FOTO Adevărul

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descins la 5 adrese, la persoane bănuite de comiterea de infracţiunilor de trafic de minori,, proxenetism şi constituirea unui grup infracţional organizat. Cinci persoane au fost arestate preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă


Oamenii legii au efectuat cinci percheziţii,  pe 12 septembrie, în oraşul Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi şi localităţile învecinate. Din cercetări a reieşit că, începând cu luna februarie 2017, cinci persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, specializat în trafic de minori, prin exploatare sexuală şi proxenetism. Membrii grupării ar fi înlesnit practicarea prostituţiei a trei tinere, în zona staţiilor de alimentare carburanţi situate pe autostrada A2. În dosar au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare şi au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere.

Faţă cinci persoane, trei bărbaţi şi două femei a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de minori, complicitate la trafic de minori, proxenetism şi constituirea unui grup infracţional organizat. La 13 septembrie, Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor în cauză, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Descinderi la proxeneţi şi traficanţi de minori. Poliţiştii pun în executare 15 mandate de aducere

O familie din Budeşti, bănuită de trafic de minori. Fetele, lipsite de libertate, erau obligate să se prostitueze

Descinderi la Sibiu, la persoane acuzate de trafic de minori. Zeci de tinere, inclusiv minore de 15 ani, erau puse să se prostitueze

Criminali în serie, tată şi fiu, săltaţi pentru trafic de persoane, după ce au ieşit din puşcărie: forţau tinere să cerşească pentru ei

citeste totul despre: