De Ziua comunei, la Grădiştea a fost inaugurată baza sportivă Ion Baraitaru

De Ziua comunei, la Grădiştea a fost inaugurată baza sportivă Ion Baraitaru

Inaugurarea bazei sportive de la Grădiştea FOTOP Facebook/CJC

În fiecare an, la mijlocul lunii august, primarul localităţii Grădiştea, Constantin Corbu, adună împreună oameni de-ai locului, rude, prieteni şi autorităţi la "Ziua Comunei". Anul 2019 a venit pentru acest eveniment cu o surpriză aşteptată de iubitorii sportului- inaugurarea Bazei Sportive "Nelu Baraitaru", investiţie realizată din bugetul local al localităţii, a anunţat Consiliul Judeţean Călăraşi.

 Astfel, vineri, 16 august, de ziua comunei, s-a montat şi placa privind denumirea bazei sportive, conform unei Hotărâri de Consiliu Local: „Baza Sportivă Ion Baraitaru”. "A fost viceprimarul comunei noastre, fost fotbalist de marcă, iar cu ocazia inaugurării vom face şi o slujbă în memoria sa, în plus vom acorda începând cu acest an 3 premii constând în obiecte sportive care să ne amintească de cel ce a fost Nelu Baraitaru,” a explicat  Corbu. Baza este făcut în conformitate cu cerinţele ligii a 3-a. Terenul va avea o lăţime de 62 de metri şi o lungime de 98 metri, potrivit precederilor 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: