Daniel Ştefan Drăgulin (PNL) a pierdut al treilea mandat la Primăria Călăraşi. Câte voturi a obţinut la alegerile locale

Daniel Ştefan Drăgulin (PNL) a pierdut al treilea mandat la Primăria Călăraşi. Câte voturi a obţinut la alegerile locale

Daniel Ştefan Drăgulin(PNL) a pierdut cursa electorală în favoarea PSD FOTO Adevărul

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin (PNL) a pierdut al treilea mandat în favoarea candidatului PSD. Primarul în exerciţiu al municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, care a candidat pentru al treilea mandat din partea PNL, a fost învins, în urma scrutinului de duminică, de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Daniel Ştefan Drăgulin (PNL), primar al municipiului Călăraşi din 2012, a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat, fiind învins, la scrutinul din 27 septembrie, de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.
 
Conform datelor Autorităţii Electorale Permanente, Drăgulin a obţinut 32,96% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43,43% din opţiunile alegătorilor din municipiul Călăraşi, la o prezentă la vot de aproape 40%.
 
Locul al treilea a fost adjudecat la mare distanţă de către candidatul PMP, Liviu Coman, care a obţinut un scor electoral de 7,5 procente.
 
La Consiliul Local Călăraşi PSD a obţinut 9 mandate, PNL va avea şapte consilieri, PMP şi Pro România cât două mandate în timp ce USR va avea un reprezentant.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările