Dan Romulus Şerban se întoarce la Călăraşi. Medicul ortoped preia conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă

Dan Romulus Şerban se întoarce la Călăraşi. Medicul ortoped preia conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă

Dr.Dan Romulus Şerban se întoarce la Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul

Nemulţumit că nu şi-a primit leafa timp de 3 luni, dr. Dan Romulus Şerban a părăsit postul de manager al Spitalului Judeţean Călăraşi în iunie 2013. La un an şi jumătate, a decis să revină pe acelaşi post de conducere. Preşedintele Consiliului Judeţean(CJ), Răducu Filipescu l-a convins să se întoarcă pe malul Borcei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Medicul va prelua, din nou, în această săptămână conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. După ce unitatea medicală a fost administrată dezastruos de firma Tetraedru Consulting, iar la conducere s-au perindat trei manageri într-un an, Filipescu s-a gândit să discute cu dr. Şerban pentru a-l convinge să preia din nou frâiele spitalului.

„El a fost cel mai bun director de spital pe care l-am avut! A trebuit să vină alţi doi ca să ne dăm seama că el chiar ştia ce trebuie făcut. Faptul că a pus ceva la punct şi funcţionează în urma lui mi-a demonstrat că are capacitatea să coordoneze activitatea asta. Dacă acceptă, va veni ca director interimar în conducerea spitalului, alături de Bianca Vidaeff, până la organizarea concursului.”, declara, într-o conferinţa de presă, Filipescu. Dr. Dan Romulus Şerban a confirmat că va reveni la Călăraşi în postul de manager.

Carieră

În iunie 2013, dr. Dan Romulus Şerban şi-a prezentat demisia, nemulţumit că nu şi-a mai primit salariul de trei luni.Romulus Dan Şerban este medic ortoped şi de-a lungul carierei sale a fost numit în posturi importante. A profesat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, dar a ocupat şi o funcţie de conducere la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon. A făcut parte din cadrul Comisiei de Acreditare a Spitalelor şi a fost consilier şi membru al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Romulus Dan Şerban a ocupat funcţia de consilier de stat pe probleme de sănătate şi este membru în senatul Universităţii „Carol Davila” şi membru în Consiliul Facultăţii de Medicină Bucureşti.

Vă recomandăm şi:

FOTO Curăţenia la Pediatrie, în toi. Ce planuri are Consiliul Judeţean cu Spitalul de Urgenţă

Tragedie. Cum a murit o tânără în mâinile medicilor, după ce a adus pe lume gemeni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările