Dan Alexa, antrenorul Dunării: O eventuală victorie la Iaşi ne ajută să securizăm cumva locul de baraj în Liga 1

Dan Alexa, antrenorul Dunării: O eventuală victorie la Iaşi ne ajută să securizăm cumva locul de baraj în Liga 1

Dunărea va juca la Iaşi, cu Politehnica

Antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că o eventuală victorie la Iaşi ar ajuta formaţia pe care o pregăteşte să securizeze locul de baraj în Liga I de fotbal.

 ''Venim după un joc şi un rezultat bun cu Dinamo. Asta ar trebui să ne dea foarte multă încredere şi să mergem acolo încrezători. Am încredere în jucătorii mei. Am mai demonstrat încă o dată că împotriva echipelor mari putem avea evoluţii bune spre foarte bune. În eventualitatea unui succes, securizăm cumva locul de baraj şi asta e foarte important'', a declarat Alexa, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
''Meciul de la Iaşi e foarte important. Sunt trei puncte puse în joc. Iaşul e o echipă care are foarte mulţi jucători cu experienţă. Au nişte probleme, din ce-am auzit, de natură administrativă. Pe Stoican, care mi-a fost şi coleg, îl ştiu foarte bine. Este genul de antrenor care ştie să motiveze jucătorii în momentele grele. E apreciat de jucătorii săi. Cu siguranţă vom întâlni o echipă foarte motivată. Pentru ei, o înfrângere îi va transforma, în contracandidaţi la retrogradare'', a mai spus Alexa.
 
În întâlnirile anterioare, Dunărea a obţinut o victorie (acasă, în turul sezonului regulat), iar Politehnica două (una acasă în returul sezonului regulat şi alta la Călăraşi în turul play-out-ului, cu 2-1).
 
''Am pierdut aici cu ei deşi am controlat jocul 83 de minute. A spus-o şi Stoican după joc că au avut multă şansă. Am făcut meciuri bune împotriva lor. Sâmbătă, cel mai important este să avem o evoluţie bună, să fim foarte bine motivaţi'', a concluzionat Dan Alexa, care este suspendat pentru acest meci.
 
Politehnica Iaşi şi Dunărea Călăraşi vor juca în etapa a 9-a din play-out, sâmbătă 11 mai, de la ora 18:00, la Iaşi. Poli Iaşi ocupă în acest moment locul 4 cu 25 de puncte, în vreme ce Dunărea se află pe 6, cu 21 puncte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: