Cupa municipiului la minihandbal are loc duminică, 22 septembrie, de la ora 10.00

Cupa municipiului la minihandbal are loc duminică, 22 septembrie, de la ora 10.00

Cupa municipiului la minihandbal, organizată pe 22 septembrie FOTO Facebook/PMC

Duminică, 22 Septembrie, începând cu ora 10.00, Sala de sport a Şcolii gimnaziale Tudor Vladimirescu va fi gazda Cupei municipiului la minihandbal, competiţie organizată în cadrul Zilelor Municipiului Călăraşi de către Primărie, în colaborare cu CS Danubius.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Competiţia se adresează atât fetelor, cât şi băieţilor, şi va reuni sportivi din Călăraşi, Feteşti, Slobozia şi Olteniţa.
Cupa competiţiei va fi acordată de profesor Ioan Bota unui sportiv cu rezultate, ca un imbold necesar sacrificiului pentru performanţă în acest sport iubit pe malul Borcei, handbalul. Ioan Bota se află la finalul unei cariere didactice excepţionale, ultimii 40 de ani din viaţă dedicându-i Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi.
Trofeul poartă numele cetăţeanului de onoare al municipiului Călăraşi Gheorghe Dumitru, fost component al lotului naţional de handbal, campion mondial universitar în 1981.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: