Cum va fi vremea marţi, 11 iunie: Ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Cum va fi vremea marţi, 11 iunie: Ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Vreme instabilă şi marţi, 11 iunie FOTO Adevărul

Vremea rămâne instabilă şi azi, anunţă meteorologii. Vor fi perioade cu averse torenţiale, vijelii şi căderi de grindină în sud, sud-vest, la deal şi la munte, mai ales în a doua parte a zilei şi spre seară, conform Mediafax.

 Temperaturile vor fi ridicate însă, vor ajunge la 33 de grade Celsius iar indicele temperatură-umezeală ar putea depăşi 80 de unităţi mai ales în nord-vest. La noapte, sunt condiţii de ploi în centrul ţării dar şi în Moldova. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice se vor încadra între 10 şi 22 de grade. Izolat sunt condiţii de ceaţă şi e parcursul nopţii, dar şi spre dimineaţă.
 
În Capitală vremea va fi caldă azi, se vor atinge 29 de grade. În a doua parte a zilei sunt condiţii de ploi în averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Şansele de precipitaţii scad de mâine, când cerul va fi mai mult senin iar maxima va atinge 33 de grade Celsius iar disconfortul termic va fi accentuat.
 
Pe litoral, vremea va fi caldă azi, numai bună pentru plajă. Crul va fi variabil, mai mult senin iar vântul va sufla slab. Temperatura va urca până la 28 de grade Celsius, iar la noapte va fi de 21 de grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: