Cum răspunde Poliţia Română la întrebarea: Pot să merg la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte? Ce punct trebuie să bifezi în declaraţie

Cum răspunde Poliţia Română la întrebarea: Pot să merg la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte? Ce punct trebuie să bifezi în declaraţie

Restricţii de circulaţie impuse de Ordonanţele Militare FOTO Mediafax Alexandru Dobre

Poliţia Romana face precizări legate de vizitele la părinţi în ziua de Paste, în contextul restricţiilor de circulaţie impuse de autorităţi în starea de urgentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La întrebarea Pot să merg la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte?"", Poliţia Romană susţine că oamenii pot merge la părinţi, dar nu în zilele de Paşte.
"Mult nu mai este şi o să urmeze întrebări de genul: pot merge la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte? Desigur. Conform ordonanţei militare trebuie să ai asupra ta cartea de identitate şi declaraţia pe propria răspundere, în care bifezi punctul 4, motive justificate, precum asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave. Dar nu uita că aici nu sunt incluse vizitele în ziua de Paşte", este răspunsul oferit pe Facebook de Poliţia Romană. 

Mesajul la acest anunţ al poliţiştilor sunt care de care mai amuzante: Toată lumea să stea acasă !!!E cazul să ne sacrificăm o dată în viaţă un Paşte...Nu moare nimeni dacă nu merge în vizită să bea şi să mănânce până cade lat  sau:Trebuie să se renunţe la prostiile de declaraţii pe propria răspundere. Foarte mulţi se duc la părinţi la ţară sub pretextul că le duc mâncare şi o ard cu zilele pe acolo la grătare cu toţi cunoscuţii posibili. După care se întorc în oraş şi se reia povestea în câteva zile. Să nu mai spun de cei care fac acelaşi lucru, dar cu adeverinţe de la muncă....O grămadă de filtre pe străzi, foarte mulţi dintre poliţişti nu purtau nici mască, nici mpnuşi... Dacă e lege, să fie pentru toţi!, a comentat un bărbat.
 
Amenda minimă pentru nerespectarea restricţiilor impuse de ordonanţele militare este 2.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: