Cum să prepari cea mai bună dulceaţă de căpşuni. Ingredientele secrete ale unei reţete din Bărăgan, vechi de sute de ani

Un desert rafinat, plin de savoare şi arome divine. Dulceaţa de căpşuni este unul dintre preparatele preţioase pe care o gospodină din Bărăgan le pregăteşte cu pasiune în fiecare an. Reţeta de la bunica este păstrată cu sfinţenie de câteva generaţii, iar rezultatul este unul spectaculos.
Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang la articolul asta. Prezentati cea mai banala dulceata de capsuni ca pe ceva extraordinar. Cica "desert rafinat", "reteta pastrata cu sfintenie". Si care-i reteta? Capsuni cu zahar, fierte pana se leaga. Genial! Ca sa nu mai spun ca "elixirul" asta cu aproape 50% zahar, consumat frecvent, e calea cea mai sigura spre diabet. Daca chiar vroiati sa scrieti un articol util, puteati sa prezentati o dulceata facuta cu zahar putin, care foloseste mere sau cotoare de gutui pentru a lega compozitia. Nu trebuie sa adaugi kilograme de zahar ca sa obtii o dulceata buna.
dexonline.ro/definitie/c%C4%83p%C8%99un%C4%83