Cum poţi să câştigi 1.300 de euro pe lună. Finlandezii caută personal pentru curăţenie

Cum poţi să câştigi 1.300 de euro pe lună. Finlandezii caută personal pentru curăţenie

Slujbe bine plătite în străinătate Foto:Arhivă Adevărul

Şomerii care vorbesc limba engleză, au permis de conducere şi sunt aşi la curăţenie au toate şansele să obţină un post în Finlanda. Bine plătit. Angajatorii oferă un salariu de 1.300 de euro net pe lună. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi pune la bătaie 10 locuri de muncă pentru personal de curăţenie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Posturile presupun desfăşurarea în echipă, a activităţilor de curăţenie generală, curăţenie după inundaţii, incendii, lucrări de reparaţii şi renovare în diferite locaţii. Pentru ocuparea acestor locuri de muncă se solicită experienţă în domeniu, permis de conducere categ. B şi cunoştinţe bune de limba engleză.

“Salariul oferit este de 1.200/1.300 euro net/lună. Se organizează cazare pentru angajaţi, se oferă maşină pentru deplasările din timpul programului de lucru. Contractul de muncă oferit este pe perioadă nedeterminată. Termenul limită pentru a aplica pe această ofertă este de 27 martie 2014. Solicitanţii care îndeplinesc condiţiile cerute de angajator se pot adresa la sediul AJOFM Călăraşi,  str. 13 Decembrie nr. 12 sau la telefon 0242315798.  Persoană de contact Donciu Simona”, a anunţat AJOFM.

Vă recomandăm şi:

Locuri de muncă pentru şomerii călărăşeni prin reţeaua Eures. Măcelarii, la mare căutare în Finlanda

Peste 4.500 de şomeri înregistraţi la Tulcea. Puţin peste o treime dintre ei primesc indemnizaţie

Sibiul are peste 8.000 de şomeri

Tot mai mulţi şomeri tineri, tot mai puţine locuri de muncă la Vaslui. Iată ce meserii sunt căutate de angajatori

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările