Cum evitaţi aglomeraţia la bariera de la Feteşti. Şoferii care merg la mare, rugaţi să plătească taxa de pod prin SMS

Cum evitaţi aglomeraţia la bariera de la Feteşti. Şoferii care merg la mare, rugaţi să plătească taxa de pod prin SMS

Şoferii, sfătuiţi să nu mai stea la rând Foto:Adevărul

Pentru a nu da traficul peste cap, şoferii care circulă spre litoral sunt sfătuiţi de poliţişti să achite taxa de pod de la Cernavodă prins SMS.

Ştiri pe aceeaşi temă


"Cutoate că la staţia de taxare de la Feteşti, situată pe A2 Bucureşti - Constanţa, s-au introdus noi modalităţi de achitare a taxei de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă , se fomează frecvent cozi la singurele ghişee destinate achitării pe loc a tarifului, câte o casierie pe fiecare sens de mers, pe benzile numărul unu.

Pentru a nu se forma coloane, le reamintim şoferilor că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Na ţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale dinRomânia - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 )", a anunţat Centrul Infotrafic.               
 

Ce restricţii sunt până pe 31 august

 În perioada 1 iulie - 31 august 2015, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1777/2004, cumodificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi restricţionată la sfârşit de săptămână, astfel:

1. Pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone: pe sensulde parcurs Bucureşti - Constanţa - vinerea, între orele 12.00 şi 24.00, iar sâmbăta între orele 6.00 şi 14.00; pe sensulde parcurs Constanţa - Bucureşti - duminica, între orele 12.00 şi 24.00; pe sensulde parcurs Feteşti - Cernavodă - duminica, între orele 12.00 şi 24.00;

2.  Pe DN39 Agigea - Mangalia, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în ambele sensuri, vinerea, între orele 12.00 şi 22.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 6:00 şi 22:00;

3. Pe DN22C, pe sensul de parcurs Murfatlar - Cernavodă, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, duminica, între orele 12.00 şi 24.00.

Vă recomandăm şi:

Aglomeraţie pe A2, la Feteşti. Şoferii care merg spre litoral nu plătesc prin SMS taxa de pod, stau la rând să achite cash

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Şoferii, sfătuiţi să circule prudent spre litoral

Viteză ameţitoare pe Autostrada Soarelui. Un şofer teribilist, prins în timp ce conducea cu 231 km/h spre litoral

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările