Cu ochii pe şcoli. Peste 300 de poliţişti, în teren, în zona unităţilor de învăţământ

Cu ochii pe şcoli. Peste 300 de poliţişti, în teren, în zona unităţilor de învăţământ

Poliţia va acţiona la începutul anului şcolar în zona unităţilor de învăţământ FOTO IPJ Călăraşi

Peste 300 de poliţişti vor acţiona în zona grădiniţelor, şcolilor şi a liceelor din judeţul Călăraşi pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi sunt în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.
 
Siguranţa în şcoli constituie o prioritate, fiecare unitate de învăţământ va fi inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei. De asemenea, la fiecare şcoală vor fi afişate datele de contact ale poliţistului de proximitate, pentru o mai bună comunicare, a anunţat poliţiştii  Echipajele de poliţie vor fi prezente, zilnic, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor. 
 
O atenţie deosebită va fi acordată activităţile educativ-preventive şi de verificare a gradului de siguranţă rutieră, conferit de autovehiculele special destinate transportului de elevi. Totodată, poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în apropierea şcolilor, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier la orele de maximă afluire a elevilor.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: