Cu mascaţii la poartă. Poliţiştii călărăşeni, pe urmele a doi ilfoveni, suspecţaţi de furt

Cu mascaţii la poartă. Poliţiştii călărăşeni, pe urmele a doi ilfoveni, suspecţaţi de furt

Poliţia, pe urmelor hoţilor Foto:Arhivă Adevărul

Doi ilfoveni, bănuiţi că au spart un magazin alimentar s-au trezit cu mascaţii la uşă, miercuri dimineaţă, înainte de ivirea zorilor. Poliţiştii călărăşeni au efectuat patru percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de furt . Un bărbat a fost reţinut, în urma acestei razii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe 16 aprilie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia Oraşului Lehliu-Gară,  Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au descins la patru adrese din comuna Găneasa, judeţul Ilfov.

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională şi au reuşit identificarea lui  Alin B., de 21 ani, din comuna Găneasa, judeţul Ilfov, şi a lui Ionel T., de 44 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Ilfov, bănuiţi de furtul mai multor produse alimentare şi nealimentare, cu un prejudiciu de peste 5.000 lei, dintr-un magazin din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, faptă comisă la începutul lunii ianuarie. Ultimul dintre suspecţi a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Un bărbat, urmărit internaţional pentru un furt comis în Italia, a fost capturat la Dor Mărunt

UPDATE Percheziţii la suspecţi de furt şi evaziune. Peste 400 kilograme de tutun, bani şi două dispozitive de fabricat ţigări, confiscate

Suspecţi după gratii. Trei tineri din Chiselet au fost reţinuţi după un furt la un depozit de lemne

UPDATE Percheziţii la suspecţi de furt şi evaziune. Peste 400 kilograme de tutun, bani şi două dispozitive de fabricat ţigări, confiscate

UPDATE 12 descinderi la suspecţi de evaziune, furt şi tâlhărie. Poliţia face percheziţii la  Săruleşti şi Budeşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările