Crimă oribilă: prostituata Lucica, ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Principalul suspect, audiat de poliţişti

Crimă oribilă: prostituata Lucica, ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Principalul suspect, audiat de poliţişti

Femeia a fost ucisă în baraca în care locuia FOTO Adevărul

Crimă oribilă, petrecută marţi dimineaţă într-o baracă de pe Şoseaua Varinata Nord. O prostituată în vârstă de 31 de ani a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. Cadavrul femeii a fost găsit de poliţişti într-o baltă de sânge, marţi dimineaţă, în jurul orei 07.00.


Anchetatorii spun că fapta s-a petrecut în locuinţa femeii, o baracă sărăcăcioasă în care aceasta locuia. Deja, poliţiştii şi procurorii au un suspect pricipal al omorului, un bărbat în vârstă de 41 de ani. El este audiat în prezent şi urmează să se stabilească împrejurările în care s-a comis crima. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a murit tânăra de 31 de ani.

Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia practica prostituţia de mai mulţi ani. Lucica îşi făcea veacul în zona staţiei Meteo din Călăraşi, la ieşirea din oraş, pe Şoseaua Sloboziei. Acolo putea fi găsită zi de zi în căutare de clienţi, pentru a-şi asigura supravieţuirea. Deocamdată, nu se ştie dacă suspectul principal este un client care, pentru că nu s-a înţeles la preţ cu femeia, a ucis-o pe loc. În umra unui conflict spontan, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără de mai multe ori în abdomen, după care şi-a pierdut urma. Fata, lăsată într-o baltă de sânge, în baraca în care locuia, a fost găsită de câteva rude care au alertat imediat autorităţile.

Vă recomandăm şi:

Crimă oribilă: o femeie, omorâtă de fostul soţ cu mai multe lovituri de topor. Cuprins de remuşcări, asasinul şi-a pus ştreangul de gât

Crimă pasională la Frumuşani. Un bărbat şi-a ucis concubina în bătaie, într-o criză de gelozie

Crimă oribilă la Mihai Viteazu. Un minor a ucis în bătaie o bătrână, după ce a încercat s-o violeze

Tentativă de omor în faţa şcolii. Un bărbat a fost înjunghiat în piept

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: