Creativitate. "Şcoala altfel", expoziţie şi ateliere de lucru la sediul IPJ Călăraşi

Creativitate.

Expoziţie cu obiecte realizate de preşcolarii de la grădiniţa "Ţara copilăriei" FOTO Adevărul

Creativitatea copiilor nu are limite. Supravegheaţi îndeaproape şi consiliaţi de poliţişti, prichindeii de la grădiniţa „Ţara copilăriei” au deschis expoziţia dedicată sărbătorilor pascale, în săptămâna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Ştiri pe aceeaşi temă


Acţiunile planificate în cadrul săptămânii „Şcoala altfel” au continuat cu organizarea şi găzduirea, la sediul IPJ Călăraşi, a unei expoziţii de materiale realizate de preşcolarii grădiniţei „Ţara Copilăriei” din municipiul Călăraşi. Imaginaţia copiilor a fost transpusă în multiple desene pe planşe şi coşuleţe cu ouă, cu flori şi peisaje, decorate cu diferite modele populare, toate sub titlul expoziţiei „Iată! Vine iepuraşul!”. Creaţiile lor au fost apreciate de poliţiştii care le-au oferit diplome.

Brăţări cu mesaje preventive

Activităţile creative vor continua cu organizarea de ateliere de lucru, la Asociaţia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Călăraşi, unde poliţiştii de prevenire, de ordine publică şi poliţie rutieră îi vor ajuta pe tineri să realizeze brăţări din piele cu inserarea de mesaje preventive şi le vor prezenta un echipajul rutier. Pentru realizarea unui album foto, poliţiştii le vor oferi copiilor în dar fotografiile efectuate împreună
 

Vă recomandăm şi:

Liceeni din Călăraşi, învăţaţi cum să devină lideri. Cluburile ecOprovocarea – un nou proiect educaţional pilot

Au colectat 11 tone de deşeuri. Copiii din Călăraşi, campionii proiectului EcOprovocarea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările